INFO lll GALLERY lll VIDEOS lll FILMOGRAFIE


Moderní popelka 2 a Princess Protection Program CZ ke stažení -TADY

Stáhni si celé album Kiss & Tell!-TADY

Máte nějaké dotazi???? Pište na

selenagomezweb@seznam.cz




Filmography

4. února 2009 v 18:02

What boys want (2010)
(----)

Ramona a Beezus (2010)
( jako Beezus)

Kouzelníci z Waverly: film (2009)
(jako Alex)

Program na ochranu princezen (2009)
( jako Carter)

Moderní popelka 2 (2008)
(jako Mary)

Horton Hears a Who (2008)
(dabing Helgy)

Brain Zapped (2006) (TV)
(---)

Spy Kids 3-D: Game Over (2003)
( jako vodní dívka)


Extreme Makover:Home Edition (2009)
( Alex Russo)

Sonny ve velkém světě (2009)
(Selena Gomez)

Totally New Year (2008)
(Selena Gomez)

Disney Channel Games (2008)
(Selena Gomez)

Kouzelníci z Waverly (2006 až do ted)
( Alex Russo)

Hannah Montana (2006)
(jako Mikayla)

Sladký život Zacka a Codyho (2005)
(----)

Walker ,Texas Ranger: Falešné obvinění (2005)
(jako Julia)

Barney & Friends (2002)
(jako Gianna)
 

16 lidí ohodnotilo tento článek.

Anketa

Tešíš se na Wizards of Waverly place?

Jo upa moc 82.4% (285)
Nezajimame to 5.2% (18)
Ne vubec bude to des 12.4% (43)

Komentáře

1 MISHELKA MISHELKA | Web | 4. února 2009 v 18:04 | Reagovat

máš hezu blog:)jukni ke mě a napiš komentík:)máš fakt nejjj blog:)

2 MISHELKA MISHELKA | Web | 4. února 2009 v 18:34 | Reagovat

díky:)nechtěla by si se spřátelit???máš fakt nej blog:)

3 Kiqa Kiqa | Web | 30. července 2009 v 19:49 | Reagovat

Ahoj! Ak chceč m´žeš sa prihlásiť na súťaž o naj blog o selene na mojom blogu! Podla mňa máš super blog a máš veľkú šancu na víťaztvo!

4 veronika veronika | 31. července 2009 v 10:58 | Reagovat

más ten nej blog kdy sem kdy videla

5 drfjkdka drfjkdka | 6. září 2009 v 17:35 | Reagovat

pekný blog.prečo sa mi tak páči?!no lebo je tu selena,ne???::!!!:D

6 klarinka klarinka | E-mail | 20. října 2009 v 22:00 | Reagovat

ahoj jak si muzu od tebe stahnout tu moderni popelku 2 nak na to nemuzu prijit ....a nebo jestli by jste mi nemohl nekdo poradit kde si to muzu stahnout dekuju:*

7 luskac luskac | 2. listopadu 2009 v 21:17 | Reagovat

si fakt kus!!!!!!!!

8 Barunka Barunka | E-mail | 9. ledna 2010 v 14:40 | Reagovat

Ahojky potrebovala bych sehnat soundrack k moderni popelce 2 ale nemuzu ho nikde sehnat tak diky za radu mas ten nej blog

9 tamarka tamarka | E-mail | 27. ledna 2010 v 17:27 | Reagovat

ma m pěkný blog

10 veronika veronika | 7. února 2010 v 15:14 | Reagovat

:-P

11 vernika vernika | 7. února 2010 v 15:14 | Reagovat

[:tired:] je upe super chci bit jako ona

12 jana jana | 8. května 2010 v 17:40 | Reagovat

selenkaa  je  zlata.je  je  proste supeeeeeeer.... :-P  :-D :-*

13 Katy Katy | Web | 14. května 2010 v 19:02 | Reagovat

zeru SELENU! Je to neuveritelne krasna holka a ma talent.

14 dáda horká dáda horká | E-mail | 30. června 2010 v 11:00 | Reagovat

selena je hvězda je to moje neeeeejlepší :-D  kámoška 8-)
achtěla  bich být jako ona [:tired:]

15 Nikaw Nikaw | Web | 10. července 2010 v 15:08 | Reagovat

Právě se to snažim stáhnout, ale vždycky se mi to stáhne bez zvuku :-(

16 selena marie gomez selena marie gomez | E-mail | Web | 15. července 2010 v 0:18 | Reagovat

heloo guy am selena and that nice that you writh here thank u :D :-D love you my fan

17 natalie natalie | E-mail | Web | 6. srpna 2010 v 19:16 | Reagovat

ona je krasna i krasne spivva...... :-)  :-)  :-)  :-)  :-D  :-D  :-D me se libi jason bieber a vam .ano-ne.... :-D :-D :-D ano     ... :-!  :-!  :-!  :-! neeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

18 Terinka Terinka | Web | 13. srpna 2010 v 15:53 | Reagovat

hm..podívej se na můj blog.

19 sUpEr sElI gOmEz sUpEr sElI gOmEz | 13. srpna 2010 v 16:00 | Reagovat

[16]:ty nejses selena,to je jasný,víš kolik lidí si tu vymíšlí?ty si jedna z nich!

20 KaTiSeK KaTiSeK | Web | 27. srpna 2010 v 20:00 | Reagovat

Prosím všechny hlásněte pro mě na týhle stráncehttp://ruzne-knihy-online.blog.cz/1008/megasoutezka-1-kolo o nej knihu Katísek katikuvblogisek díky

21 LucQa LucQa | Web | 29. srpna 2010 v 19:34 | Reagovat

Krásný webík ♥

22 BenyJ BenyJ | E-mail | 16. ledna 2017 v 16:25 | Reagovat

I found this page on 18th place in google's search results. You need some search engine optimization. Many webmasters think that seo is dead in 2017, but it's not true. There is sneaky method to reach google's top 5 that not many people know. Simply search for:  pandatsor's tools

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Moje motto:Dokázat můžeš cokoliv, stačí pouze když v sebe věříš!